Diensten

Van kletsen tot schetsen

Bureau Baijens houdt rekening met alle persoonlijke wensen en ideeën. Door tijdens een sessie, ‘van kletsen tot schetsen’ alle verwachtingen om te zetten in een volledig ontwerp. De klets-sessie is een oriënterend gesprek waarin persoonlijke wensen en ideeën naar voren komen. Bureau Baijens schetst, terwijl u kletst. Binnen een sessie van drie uur staat er gegarandeerd een sterke basis voor het te realiseren project. De kosten voor deze sessie bedragen € 295,-

Realisatie door begeleiding

U heeft verbouwingsplannen en diverse ideeën uitgewerkt maar komt tijd te kort om het gehele project goed en binnen budget uit te voeren. Dan is Bureau Baijens een betrouwbare partner. Wij begeleiden het project van A tot Z. Of u nu plaatselijke ondernemers of kennissen in wil zetten, wij zorgen ervoor dat het volledige project vlot verloopt.

Restylen binnen budget

Wat kost een verbouwing of aanpassing? Door de ultieme marktkennis van Bureau Baijens wordt een begroting direct ter plaatse gemaakt. Met 25 jaar ervaring kennen wij de markt door en door. Het is een grote uitdaging om een begroting op te stellen, kosten te beheersen en waar mogelijk te verlagen. Wij nemen deze uitdaging graag voor u uit handen. Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar zelf hoe u deze investering vrijwel direct terugverdient.

Onderscheidend en persoonlijk interieuradvies

Dit is van belang om een unieke merkbeleving uit te stralen. Bijna al uw leveranciers willen u graag helpen met de marketinguitingen om een merk groter te maken. Maar uw winkel is geen uithangbord. Uw winkel is een persoonlijk merk. Bureau Baijens vergeet dit niet! Wij zetten uw winkel in de markt als een persoonlijk en sterk merk, op deze manier creëren wij de totale merkbeleving die bij u past.